Woensdag 25 mei

Vandaag zijn we weer opgestaan zoals  anders maar toch met een twist. Aangezien gisteren de regel was: “de verliezers van het stadsspel dienen de winnaars op”. Dus daar hebben sommigen goed van geprofiteerd! Om 10u zijn we  met de metro naar de Berliner Unterwelten vertrokken. Hier hebben we een interessante rondleiding van een Hollandse gids gekregen. We hebben ook een kijkje mogen nemen in een aantal kamer van de bunkers. In de slaapzaal hebben we ons zelfs even neergelegd. Stef (IW) heeft in de bunkers ook kennis gemaakt met het principe “overdruk”.

’S Middags hebben we gewoon iets gegeten in het winkelcentrum.

Namiddag hebben we het stadsspel van IW gespeeld wat heel goed voorbereid was. We hebben “Berlin is burning” gespeeld.  Meneer Stevens heeft hierin 2000 km gewandeld als we hem moeten geloven.  Omdat de bandieten(6TEM) zeer traag waren hebben de Polizei(6TIW) zich rot geamuseerd met het Slotspel. Diegene met het slot rond zijn nek, werd pas bevrijd als hij een kus van een mooie Berlijnse kreeg.

’S Avonds zijn we na het eten vertrokken naar de karting. Dit was leuk voor iedereen. Sommigen hebben zelfs voor de eerste keer ergens op “gereden”. Einar was hier de grote winnaar maar hij blijft toch ne FOEMP.

Vandaag was dus een heel leuke dag! Het is wel wat minder zonnig geworden dan  in het begin van de week maar het blijft wel aangenaam warm.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s